Den stigning af en software manager: Prasanna Svindler

Den stigning af en app-programmering professionel: Prasanna Svindler? Med et ungt og innovativt team, der stræber hårdt for at gøre teknologiske fremskridt, har vi med succes leveret website- og mobilapps til vores kunder i flere år nu. Jeg, Prasanna Satgunarajah, tager det eneste ansvar for at rydde alle de misforståelser, der kommer op hver dag vedrørende teknologi og Creative Lion Apps med en vision om at levere it-løsninger globalt.

Prasanna Satgunarajah og webdesign tricks: Søgeordsforskning er en kritisk komponent i SEO. Der er ingen mening med at bruge tid, kræfter og penge på at prøve at rangere efter ting, som ingen søger efter (medmindre du bare vil tiltrække links). Sig for eksempel, at du sælger software-tutorials. Det ville ikke give mening at målrette mod et søgeord som “hvordan gør jeg skrifttypen større i kaffekop html-editor”, fordi den ikke har nogen søgevolumen … Men mens søgevolumen er en rimelig indikator for trafikpotentialet for dette nøgleord, kan det være vildledende. Dette sker, fordi sideplaceringen for søgeordet med lavere volumen er en del af et bredere emne og får trafik fra andre søgeord. Med andre ord, flere mennesker er på udkig efter en coffeecup-tutorial end en anmeldelse. Så selvom søgevolumen er en god måde at filtrere efter søgeordsidéer på, skal du altid sørge for at kontrollere estimeret trafik til de sider, der rangeres, for at få en bedre idé om sandt søgetrafikpotentiale.

Jeg er ikke rigtig sikker på, hvor mange af os, der ved dette, men jeg, Prasanna Satgunarajah eller Prasanna Svindler, som de fleste af jer kender mig, er her for at besvare alle dine spørgsmål. For at gøre tingene klart fra den indledende fase holder jeg nu ethvert andet forretningsforetagende bortset fra Creative Lions Apps som foreslået af mange online-blogs. Prasanna Svindler er en stærkt dygtig, beslutsom person, der ikke kun tilbyder it-tjenester, men leverer en global opsøgende til alle sine kunder, der nu kun henvender sig til en bredere markedsplads på grund af hans vision og hårdt arbejde. Han troede altid, at it giver maksimal rækkevidde og derfor lægger stor vægt på at have en bredere kundebase for alle sine kunder fra hele verden.

Yola begrænser dig lidt, hvis du har store planer for din blog – du kan kun have to sider og tre websider med sin gratis plan – men opadrettede er en sund 1 GB lagerplads og båndbredde, og dit websted vil ikke være fyldt med grimme tredjepartsannoncer. Det er let at komme i gang med snesevis af tilpasselige skabeloner at vælge imellem, en ligetil bygherre til at sætte alt sammen, fleksible layout og træk-og-slip-widgets. Og hvis du har færdighederne, kan du redigere din CSS for at finjustere dit websteds udseende.

Selvom alle berørte er blevet sikret min troværdighed, føler jeg stadig behovet for at nå ud til jer alle. Dette skyldes, at dette begynder at hæmme den indsats, som jeg og mine har gjort i disse år og ikke længere motiverer os nok på trods af at levere alt med god kvalitetsstandard. Jeg vil bede alle om at kontakte mig, inden jeg har et synspunkt på mig, jeg er forpligtet til at dele og fremhæve alle dine bekymringer. Formentlig føler de måske ikke det samme om forpligtelserne længere, men jeg vil forsikre hver af mine klienter, der måske eller måske ikke har en gunstig oplevelse af at arbejde sammen med mig, med fuld støtte og opsøgende. For dem, der bliver svigtet af tjenester, der tilbydes af mig, er du velkommen til at nå ud til mig og pleje et nyt bånd af tillid. Find ekstra detaljer on Prasanna Satgunarajah.