MODELLO Módszertani és Képzési Intézet 2022

Felnőttképzés MODELLO Módszertani 2022? Ügyfélszolgálati nyitvatartási idő: Hétfőtől – Péntekig (munkanapokon) 8:00 – 16:30 Panasznak minősül a panasztevő nevével ellátott, és a konkrét esetről szóló észrevétel, beadvány. Az oktatási folyamat valamennyi fázisában törekszünk a felmerülő panaszok okainak megszüntetésére. A panasz megtételének ideje a képzés ideje alatt, míg a többi esetben az ügyfélfogadási rend szerinti időpontok szerint van lehetőség. A képzésben részt vevőket a képzés kezdetekor tájékoztatjuk arról, hogy esetleges panaszaikkal hová forduljanak, ahol regisztráljuk a beérkezett panaszokat, és továbbítják a kompetens kollégáknak, valamint az intézmény vezetőségének. Olvassa el extra részletek a webhelyen egyetemi kredit.

Az online oktatás alapvetően kényelmes, de a csak online tanulási formátumhoz való igazodás nehéz lehet az osztálytermi környezethez szokott tanulók számára. Miután kiválasztotta az Ön vagy gyermeke igényeinek legjobban megfelelő online oktatót, fontos, hogy készítsen egy támadási tervet. Ha a program önvezető, tekintse át a tantervet, és készítsen napi, heti vagy havi ütemtervet. Strukturáltabb programok esetén határozza meg, hogy a kurzus hogyan és mikor fejeződik be az egyetemi tanulással, a tanórán kívüli tevékenységekkel, a foglalkoztatással és egyéb kötelezettségekkel együtt. Lépjen kapcsolatba az oktatóval, aki kapcsolatba lép Önnel vagy gyermekével, és kérjen tanácsot arról, hogyan biztosíthatja, hogy az összes kijelölt kurzus elkészüljön, és hogy a tanuló előrehaladása megvalósuljon.

Célunk partnereink versenyképességének növelése az IPAR 4.0-ának történő megfeleltetésükkel annak érdekében, hogy ezáltal a jóból kiválóvá válhassanak. Ezt bizonyítja több, sikeresen kivitelezett hazai, és nemzetközi projektünk, az azok megvalósításában a kutatás-fejlesztés, és az innovációs területeken elért eredményeinkkel együtt. Kiemelkedő tudással, és tapasztalattal rendelkező szakértőink által készített, és javasolt módszertanok, fejlesztések nem csupán az elméletben, de a gyakorlatban, akár a gyártósor mellett is működőképesek.

Az egyeztetések során azonban ezen cégek képviselőinek első kérdései között szerepel a rendelkezésre álló, szakképzett munkaerő megléte. A fejlesztési stratégiák, és ezáltal az újonnan bevezetett felnőttoktatási irányvonalak lehetővé teszik az igazán fontos, naprakész, a kor és a technika fejlődéséhez, valamint a piaci igényekhez igazodó legfrissebb elméleti, és gyakorlati tudás elsajátítását a képzésben résztvevőink részére. A jelenlegi gazdasági növekedés csak akkor válik fenntarthatóvá, ha a fejlesztésekkel, a korszerű szakmai tudás átadásával, és az új stratégiák alkalmazásával egy versenyképes egységet tudunk alkotni.

Online/Személyes ügyintézés: Örömmel segítünk a kívánt kurzus/szolgáltatás megkeresésében! Kérdésed van kurzusainkkal kapcsolatban? Személyre szabott kívánságod van? Keress minket bizalommal irodánkban, nyitvatartási időben, vagy vedd fel kollégáinkkal online a kapcsolatot! Ügyintézés menete: A kialakult járványügyi helyzetre tekintettel arra kérünk, hogy az ügyfélszolgálati irodákban történő személyes ügyintézés helyett lehetőség szerint válaszd az online kapcsolattartási módot. A személyes kontaktus elkerülésével csökkenthetőek a megfertőződés kockázatai, és ezzel is hozzájárulhatunk közösen a járvány terjedésének mérsékléséhez. Nézze meg további részletek ezen a webhelyen felnottkepzes.hu